Sjunde minnesvinnaren: Sandra!

Vi är inne på sjunde tävlingsveckan och nu vill vi säga grattis till Sandra Linder! Sandra berättade om när hon tog med sin lilla dotter till Gröna Lund för första gången och vad hon tyckte om det. Och vilken underbar bild!

Första besöket

För ett år sedan tog jag min dotter till gröna lund för första gången. 2,5år gammal och en helt ny värld öppnades upp. Hon åkte Nyckelpigan med mig och har inte pratat om något annat sedan dess. ”Det pirrar mamma” och så log hon så där busigt som bara barn kan och pekade på sin mage. Nu i september fyller hon 4 år, vad slår en födelsedag på sin favoritplats och med sina nya vänner (på bild) =) Vi håller tummarna och hoppas. Kram

Sandra vinner 2 entrébiljetter & 2 åkband till Gröna Lund (värde 820 kronor). Vi fortsätter att tävla ut veckovinster fram till den 22 september då vi också utser hela säsongens vinnare.

Har du ett tivoliminne som du vill dela med dig av? Gör det här >>

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>