Veckans vinnare är Farida!!

Ny vecka och ny vinnare i minnestävlingen. Stort grattis säger vi till Farida Assad!!!
Här kommer hennes Grönanminne i sin helhet:

MITT BÄSTA MINNE

Mitt bästa minne var när jag och min kusin var på Gröna Lund för ca 16 år sedan och vi var 14 år. Vi var lite ledsna över att vi kom ganska sent på dagen runt sex tiden, då vi alltid tidigare kommit vid insläppet och aldrig gått hem tidigare än stängning. Men denna gång kom vi sent och trodde inte att vi skulle hinna med alla åk. Men tur i oturen så var det inte något vidare väder, det var ganska kallt och det regnade och folk började gå hem just vid den tiden som vi hade kommit till Grönan. Det var i princip inga köer och vi bestämde oss för ett åk i Jetline. Och det bästa med det…då det var vårt absoluta favorit åk, fick vi åka 11 gånger i rad utan att köa och det var det mest roliga vi varit med om. Men inte nog med det, så gick vi vidare för att spela och försöka vinna något stort. Nu minns inte jag vad den heter, men det är som en stor rund bräda med siffror, där man lägger 5 kr på det numret man tror ska pilen stanna på. Jag minns att både jag och min kusin la på nr 3, det var vårt turnummer. Men jag blev lite sur på henne för jag tyckte att det var osmart att båda skulle satsa på samma siffra, då chanserna minskar. Men hon var envis och valde behålla den och det var tur det, för när brädan stannade pekade pilen på nr 3 och vi båda blev lyckliga vinnare av en jättestor hund. Jag glömmer aldrig denna roliga dag och det är något som jag berättar för mina barn varje år som vi åker till Gröna Lund.

 

 

 

 

 

Farida vinner 2 entrébiljetter & 2 åkband till Gröna Lund (värde 820 kronor). Vi fortsätter att tävla ut veckovinster fram till den 22 september då vi också utser hela säsongens vinnare.

Har du ett tivoliminne som du vill dela med dig av? Gör det här >>

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>