Vilket kalas det blev!

Vi börjar nu hämta oss från det magiska 130-årsfirandet i fredags… Parken vaknade upp efter en galet välbesökt hiphop-konsert med Wu-Tang Clan (se bilder här!) och fortsatte fredagen lång med storkalas för hela familjen.

På dansbanan fick barnen fina ansiktsmålningar, svalkande glass och små presenter. Några modiga passade även på att dansa loss med våra härliga maskotar och akrobatartister!

Gröna Lund 130 år

Sen förvandlades dansbanan till just en dansbana och Tangon drog igång med traditionsenlig nybörjarkurs, följt av dans, dans, dans, kvällen lång.

Magnus Uggla på Gröna Lund

Till Stora Scen kom allas vår allsångskung Magnus Uggla och rev av dänga efter superdänga. Och publiken var inte sen att hänga med, som ni kan höra i klippet med valda delar av konserten:

Denna perfekta familjedag i parken avslutades högtidligt med en fantastisk fyrverkerishow från en ponton nedanför boardwalken. Alla som var där kan nog hålla med om att det var mäktiga fyrverkerier som sköts upp över Stockholm, och ihop med musiken (ni var med på Grönan-konsert-kopplingarna va?) skapades ren och skär magi!

Gröna Lund 130 år

Se fyrverkerierna igen sin helhet från en något skakig kamera uppifrån Jetline:

Tack till alla som kom och firade vårt 130-årsjubileum med oss. Nu jobbar vi vidare mot nya historiska upplevelser!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>