Extrakonsert med In Flames 27 september!

In Flames avslutar sin turné på vår Stora Scen nästa fredag!

– Sedan den fantastiska konserten de höll hos oss 2008 har jag kämpat för att få tillbaka In Flames. Nu fick vi äntligen till ett datum, problemet var bara att tivolit hade stängt den 27 september. Men det spelar ingen roll. Vi öppnar upp hela Gröna Lund för den här kvällen. Tro mig, det är det värt, säger Gröna Lunds Programchef Kenny Mattsson.

– Vi hade ju egentligen avslutat den här turnén och ska börja spela in en ny skiva. Men det var lite tråkigt att sista konserten var i Tyskland, så det ska bli skitkul att få göra ett sista gig på hemmaplan och på Gröna Lund, säger Anders Fridén, sångare i In Flames.

Det spelar ingen roll att vi skulle stängt den 22 september. När In Flames gör sig redo är valet att öppna portarna på nytt enkelt.

Öppettiderna den 27 september är 16:00-23:00. Alla attraktioner är igång som vanligt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>