Helena Valladolid är säsongsvinnaren i minnestävlingen!

På Gröna Lund kan man umgås sina nära och kära, övervinna rädslor och ibland hamna på en och annan tokig bild. Helenas berättelse om en underbar dag i parken fångade våra tivolihjärtan och är därmed vår säsongsvinnare.

Grattis Helena Valladolid, du har vunnit 6 entrébiljetter, 6 åkband, 6 spökhusbiljetter samt en 5-kamp för hela sällskapet (30 st spelkuponger).

”Jag tillbringade en härlig dag på Gröna Lund med min man, min pappa samt med min bror och hans familj den 18 augusti i år! Förväntningarna var stora då vi väntat länge på den här dagen! Vi hade vid två tillfällen tidigare under sommaren tänkt åka men varit tvungna att avboka då någon i sällskapet blivit sjuk. Så förväntningarna och glädjen över att det äntligen blev av var nog lika stora hos oss vuxna som hos barnen!!!

Jag som är 34 år vågar inte åka så mycket längre då jag utvecklat höjdrädsla och har en tendens att bli illamående bara genom att snurra runt ett varv:) Men när vi steg in genom entrén blev jag som ett barn på nytt; det riktigt pirrade i magen av förväntan! Minnena från min barndom sköljde över mig (pappa tog varje år med mig och mina syskon till det årliga Gröna Lund besöket, det var en familjetradition och en av sommarens höjdpunkter)! Helt plötsligt kände jag att jag visst ville åka attraktioner!

Med min femåriga brorsdotter i handen sprang vi mot barnens Fritt Fall! Ja, jag behöver kanske inte säga så mycket om hur den åkturen gick! Bilden jag skickar med säger väl ALLT! Familjen och omgivningen fick ett gott skratt av min totala skräck! Jag kan tillägga att när jag var ca tio år och åkte Vikingagungan så fick jag den att stanna på grund av att jag skrek så mycket:)

Efter den minnesvärda åkturen i barnens Fritt Fall hade vi en underbar dag med fler åkattraktioner, roliga spel, lotter som slutade med flera storvinster, sockervadd och allt annat som hör Gröna Lund till. Måste dock tillägga att jag efter den omtalade åkturen resten av dagen gick runt på ganska så ostadiga ben! En dag som vare sig jag eller någon i familjen kommer glömma! Min käre bror såg också till att fler inte kommer glömma denna dag då han la ut den nu berömda bilden på mig på facebook! Det blev många ”Gilla” och kommentarer på den bilden kan jag säga!”

Nu sätter vi igång och längtar efter nästa säsong då vi får skapa nya Tivoliminnen. Fortsätt gärna att dela era minnen här!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>