Veckan vinnare: Födelsedagen

Miranda Bäckmans färska minne från en underbar konsertupplevelse på hennes 16:e födelsedag är veckans vinnare! Varje besök är unikt och vi fullkomligen älskar att Miranda valde att tillbringa bemärkelsedagen på Gröna Lund tillsammans med sin idol, Magnus Uggla.


16 ÅR OCH UGGLA PÅ SCEN!

”23 augusti 2013 fyllde jag 16 år och jag bestämde mig redan när det släpptes att Uggla skulle komma att det är på Gröna Lund jag skulle fira min födelsedag. Efter skolan åkte jag hem för att byta skolväskan mot pilotbrillorna och åka direkt till Grönan. Att Gröna Lund firade 130 år precis den dagen var en sån sjuk känsla, det kändes som att alla ballonger, clowner, presentpåsar, ansiktsmålare och glassutdelare var där för mig! En timme innan Magnus Uggla skulle släppa loss på scenen så började jag och min kompis röra oss genom publikhavet, närmare scenen än vad vi var har jag aldrig varit. Under de fantastiska timmarna när han spelade allt från dansar aldrig nykter till Nallebjörn var jag i extas, vi hoppade och sjöng med och vi kunde vartenda ord i låtarna, och kan man de då vet man att man valde rätt konsert!

Min sextonde födelsedag var absolut min bästa! :D”

Ett stort grattis till Miranda som kan vänta sig 2 entrébiljetter och 2 åkband på posten!

Inom kort utses dessutom säsongsvinnaren bland alla de som skickat in sina Tivoliminnen som vinner en heldag i parken för sig själv och 5 vänner!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>