Veckans minnesvinnare är korad!

Nu är det inte många veckor kvar av varken tivolisäsongen eller minnestävlingen! Tiden går ju som bekant fort när man har roligt…

Har du inte tävlat än, så passa på att dela med dig av ett Gröna Lunds-minne här >> 

Veckans vinnare är utsedd, och vi säger glatt grattis till Helena Valladolid som på ett personligt och roligt sätt har delat med sig om en dag på Gröna Lund som innehöll hela känsloregistret. Helena vinner 2 entréer och 2 åkband samt är med i den stora säsongsfinalen! Så här löd minnet:

En dag på Gröna Lund som gick i både glädjens och fasans tecken:

Jag tillbringade en härlig dag på Gröna Lund med min man, min pappa samt med min bror och hans familj den 18 augusti i år! Förväntningarna var stora då vi väntat länge på den här dagen! Vi hade vid två tillfällen tidigare under sommaren tänkt åka men varit tvungna att avboka då någon i sällskapet blivit sjuk. Så förväntningarna och glädjen över att det äntligen blev av var nog lika stora hos oss vuxna som hos barnen!!!

Jag som är 34 år vågar inte åka så mycket längre då jag utvecklat höjdrädsla och har en tendens att bli illamående bara genom att snurra runt ett varv:) Men när vi steg in genom entrén blev jag som ett barn på nytt; det riktigt pirrade i magen av förväntan! Minnena från min barndom sköljde över mig (pappa tog varje år med mig och mina syskon till det årliga Gröna Lund besöket, det var en familjetradition och en av sommarens höjdpunkter)! Helt plötsligt kände jag att jag visst ville åka attraktioner! Med min femåriga brorsdotter i handen sprang vi mot barnens Fritt Fall! Ja, jag behöver kanske inte säga så mycket om hur den åkturen gick! Bilden jag skickar med säger väl ALLT! Familjen och omgivningen fick ett gott skratt av min totala skräck! Jag kan tillägga att när jag var ca tio år och åkte Vikingagungan så fick jag den att stanna på grund av att jag skrek så mycket:)

Efter den minnesvärda åkturen i barnens Fritt Fall hade vi en underbar dag med fler åkattraktioner, roliga spel, lotter som slutade med flera storvinster, sockervadd och allt annat som hör Gröna Lund till. Måste dock tillägga att jag efter den omtalade åkturen resten av dagen gick runt på ganska så ostadiga ben! En dag som vare sig jag eller någon i familjen kommer glömma! Min käre bror såg också till att fler inte kommer glömma denna dag då han la ut den nu berömda bilden på mig på facebook! Det blev många ”Gilla” och kommentarer på den bilden kan jag säga!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>