Veckans vinnare: salsa-Amanda!

Den här veckan går vårt del-pris till Amanda Ekvall som berättar om när hon helt spontant hamnade på Grönans dansbana och hade en fantastisk kväll!

Amandas minne är ett bra exempel på hur vi vill att det ska vara här, lättsamt och kravlöst. Alla ska kunna vara med och dansa, ni vet väl till exempel att alla Salsa- och Tangokvällar startar med en timmes kurs?

Salsakväll

Gröna Lund är verkligen ett ställe för mig där man ska glömma vardagens bekymmer för en stund, och bara skratta och ha kul. Det är något som verkligen stämmer in på min kväll på Tivolit.

Jag hade en av mina sista kvällar i Stockholm innan jag flyttade till Malmö tillsammans med min bästa vän. Vi var båda otroligt ledsna med samtidigt så försökte vi att inte tänka på det för kvällen. Vi hade precis stått längst fram på Sommarkrysset och kollat på den fantastiska Jason Derulo när vi tog en promenad runt på tivolit för att bara njuta av kvällen.

Då såg vi att lilla scenen hade salsakväll. Vi båda älskar att dansa och kollade på varandra och log. Bara någon minut senare var vi uppe på dansbanan och började dansa och skratta otroligt mycket. Man kände verkligen av den härliga stämningen och dansglädjen, trots att alla dansade 2 och 2 så kändes det som om alla dansade tillsammans. Vi höll inte koll på tiden över huvud taget, utan njöt bara av stunden och brydde oss inte riktigt heller om hur vi såg ut. Det var som om att glömma alla bekymmer i livet för en stund.

Vi hade otroligt roligt den kvällen och bestämde oss för att dra med våra vänner nästa Salsakväll. Hur hade vi kunnat missa dessa fantastiska danskvällar förut?

 

Nu är det bara 2 veckor kvar att vinna veckovinster, (2 entréer + 2 åkband) så passa på att bidra om du har något roligt, knasigt eller annorlunda minne från tivolit! Efter 22 september utser vi även den stora minnesvinnaren som får en heldag i parken med 5 vänner!

Till Gästernas Tivoliminnen >>

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>