TACK FÖR I ÅR!

Gröna Lunds fantastiska sommar avslutades på bästa möjliga sätt! Nu laddar vi batterierna och påbörjar vår längtan inför nästa säsong. Ett stort tack till alla som jobbat med att höja Gröna Lund-upplevelsen till skyarna och till alla underbara besökare som förgyllt våra dagar.

Glöm inte att dela med er av era starkaste Tivoliminnen. Tävlingen är avslutad, men det går fortfarande utmärkt lämna in sina berättelser.
Lämna era finaste minnen här>>

Snart vankas det dessutom julbord på Tyrol!
Boka ert julbord här>>

I år var det många otroliga konserter på Gröna Lunds scener.
Kolla in bilderna här och dröm er tillbaka>>

En reaktion på “TACK FÖR I ÅR!”

  1. Hoppas ni gör något nytt spännande inför nästa år, men tyvärr det ju fullt inne på området. Någon thrill ride som är häftigare än något annat ni haft tidigare hade varit trevligt. Ni kanske kan tjata till er Gärdet för en bergochdalbana i en storlek liknande den Liseberg bygger just nu. Annars kan ni bygga om Vilda musen till något häftigare med loopar och skruvar. Kör längs stranden runt Jetline och tillbaka över Kvasten så löser ni platsproblemet.

    Första vintern är alltid spännande med nybyggda höga torn. för det är då styrkeprovet kommer. Då får vi se om den klarar höststormarna eller om den viker sig ner som en stor fura.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>