Vecka två av affischtävlingen är avslutad!


Vinnare av signerad The Tallest Man On Earth-affisch

Flest likes: nicholaihollesen
Bästa motivering: simoneriklarsson och v_elisabeth97

Motivering simoneriklarsson
”Idag är det är 84 dagar sedan jag såg en av mina absolut största förebilder inom musiken! Jag kommer ihåg känslan av att ha köat i 6 timmar i stekande sol, men det var helt klart värt för att få se The Tallest Man On Earth live! Jag minns också ögonkontakten som jag fick med både The Tallest Man On Earth och Idiot Wind flera gånger under spelningen! Det är något som jag drömmer om att få uppleva igen!

Därför vill jag också jättegärna vinna en signerad affisch av min största musikaliska inspiration och förebild, The Tallest Man On Earth!”

Motivering v_elisabeth97
”Jag skulle vilja ha Tallest Man On Earth-affischen! Jag var på konserten med min syster som älskar honom! Hon fyller år snart och affischen skulle vara en grym present!”

Vinnare av signerad Movits!-affisch

Flest likes: Lancelot_edklint och Kingmelo
Bästa motivering: scelinaesand och mandyme

Motivering scelinaesand
”Sitter och kollar igenom gamla sommarminnen och finner bilder från denna fantastiska konsert. Minns allt så väl, vilket drag, shit, nästintill oslagbart. Movits, sommarkväll, Gröna Lund, fina vänner blir inget annat är perfekt. Att vinna en signerad affisch skulle verkligen vara grädden på moset.”

Motivering mandyme
”Idag minns vi den bästa av konserter från sommaren. Få ord kan beskriva denna fulländade konsert fylld av mysiga Stockholmshipsters i svåra hattar och dr.Martens.”

Ett stort grattis till alla! Inom kort drar vi igång nästa tävling och den vill ni inte missa!

 

2 reaktion på “Vecka två av affischtävlingen är avslutad!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>