Vecka fem av affischtävlingen är avslutad!

Tävlingen är avslutad och vinnarna är korade!

Ett stort grattis till Nils Blomberg och noraakettner som vann signerade Johnossi-affischer.

Nils Blomberg

”Johnossi har varit mitt absoluta favoritband ända sen de kom ut med sitt första album 2006. Att lyssna på dem har gjort mig tuffare och hjälpt mig genom jobbiga saker. Jag har alltid velat se dem live och i år fick jag äntligen det! De var det coolaste jag gjort och hoppas det blir flera gånger! Jag vill såklart vinna deras affisch så jag kan se dem och få styrka (och göra mitt rum betydligt coolare)! Bilden är från deras konsert på Grönan.

noraakettner

”Från början var det en kompis som fick med mig på den här konserten och jag hade inte lyssnat så mycket på Johnossi förut. Men efter konserten ändrades så mycket. Det var en ganska varm och mysig kväll, och man märkte att sommaren snart var över. På många konserter jag har varit på har det ibland känts som att många bara har kommit dit för att vara jobbiga och slåss. Men på den här konserten märkte man att alla som var där var där för att de gillade musiken, och det var en speciell känsla. Alla hoppade i takt och sjöng med i låtarna, och sista låten var alla så glada så jag ville inte gå där ifrån. Efter det här har jag börjat lyssna på Johnossi sååå mycket och vi har försökt boka in andra konserter, för den här var ju så lyckad. Men tyvärr har Johnossi nu ställt in hela sin höstturné och vi kommer inte få höra dem på väldigt länge. Jag skulle vilja ge den här affischen till min kompis som tog med mig på den här konserten från början. Han kan varandra låt, alla texter och i princip allt om Johnossi. Han är så ledsen för att alla konserter är inställda, och det här skulle vara en väldigt bra julklapp för att trösta honom. Hoppas ni förstår hur mycket det skulle betyda för mig.”

Ett lika stort grattis säger vi till lou_se och behappiiieee som vann varsin signerad The Sounds-affisch.

lou_se

”Den här bilden väcker minnena från den fantastiska konserten av coola kvintetten från Helsingborg med Maja Ivarsson i spetsen. Det skulle betyda så sjukt mycket om jag vann affischen eftersom de är mina stora idoler och förebilder. Deras kämparglöd och vilja har bevisat att allt går att uppnå bara man vill det tillräckligt mycket!”

behappiiieee

”Jag skulle vilja vinna The Sounds-affischen för att det var den allra första Gröna Lund-konserten jag var på! Det var även den första The Soundsspelningen jag var på och det vore fantastiskt kul att ha något minne därifrån som inte bara är dåliga mobilbilder!”

 

Tack till alla, på måndag kör vi igång nästa tävling!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>