Vecka tre av affischtävlingen är avslutad!

Vinnare av signerad Loreen-affisch är Sara Parkkila via Facebook!

”12/9-2013 var en underbar kväll! Alla Loreens Warriors (Loreens fans) hade väntat på den här konserten så länge. När det väl var dags så var det så många olika känslor som strömmade ut, vi grät,skrek,skrattade osv..  Det var verkligen en av de bästa konserterna jag har varit på och stämningen var verkligen på topp! Jag skulle bli väldigt glad om jag vann affischen som Loreen har signerat!”

Vinnare av signerad Miss Li-affisch är truelovestalker via Instagram!

”Den här postern vill jag ha. För att jag var så dum att jag inte köpte den när den fanns. Och jag hittar den ingenstans. Jag tycker denna poster är så fabulös och jag vill verkligen ha den, med eller utan autograf.”

Ett stort grattis till er båda! Inom kort drar vi igång nästa tävling.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>