daniel adams-ray till Gröna Lund!

 

Det är med stor ära vi presenterar Daniel Adams-Ray, årets första artistsläpp till Stora Scen! Den 11 september kl. 20:00 är det dags!

Daniel Adams-Ray fortsätter i år att trollbinda den euforiska livepubliken med sitt mångsidiga och slagkraftiga sound. Genombrottet kom i början av 2000-talet med gruppen Snook tillsammans med dåvarande vapendragaren Oskar Linnros, men det var med solodebuten ”Svart, vitt och allt däremellan” (2010) där han kombinerade energisk pop med sitt osvikliga flow som Daniel visade sitt sanna jag och fick publik och kritiker att falla pladask. Högaktuell med kritikerrosade uppföljaren ”Innan vi suddas ut” och singeln ”Precis som jag” ger sig Daniel återigen ut på turné och den 11 september intas Stora Scen på Gröna Lund!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>