76 reaktion på “Sök sommarjobb nu!”

 1. hej,Jag heter Yasir Rausheil och är 17 år. Jag gillar att vara ute och träffa nya människor. Jag är väldigt social och är mycket bra på att tala och lära mig nya saker.
  Är alltid glad och på fritiden brukar jag hålla på mycket med idrott.

  1. Hej
   Jag heter Fahad och är 19 år, jag skulle gärna vilja jobba hos Er i sommar, som person är jag glad, älskar att sprida kärlek glädjespridare kallar de flesta mig. har bra humör gillar att umgås och lära känna nya folk, jag älskar att få prova på nya saker på fritid håller jag med fotboll och fika med kompisarna

 2. Hej
  Jag heter John och är 21 år, jag skulle gärna vilja jobba hos Er i sommar, är bra med barn då jag skall utbilda mig till förskollärare. Just nu är jag ledig så jag kan börja omgående. Jag har bra kunskaper i engelska och är proffsig på data. Vore kul att få ett positivt svar från Er. Jag har bostad i centrala Stockholm också.

  Mvh
  John Rosén Kölvall
  Malma Lundby Lovön
  64296 Malmköping

 3. Hej jag heter Ida och är 19 år gammal. Jag är en glad och sprallig tjej som vill prova på nya och roliga saker. Jag älskar grön Lund och vill prova på att jobba där i sommar

  Mvh Ida

  Stockholm

 4. Hej!

  Mitt namn är Sebastian och jag är 18 år. Jag passar bra i spökhuset för min mamma tycker jag ser läskig ut :)

  Jag är en snäll trevlig och social person och jag är van att umgås med människor från alla länder, jag är punktlig och tar stort ansvar.

  Anledningen till att jag vill jobba på gröna lund är för att jag vill träffa nya människor och jobba på en plats där alla är glada och positiva och för att jag är en bra säljare!

  MVH
  Sebastian Weideman

 5. Hej! Jag är 19 år gammal och har precis flyttat tillbaka till Sverige från Norge efter att varit där i ett år. Tidigare har jag arbetat som butiksbiträde och vikarie på en förskola. Jag skulle älska att få möjligheten att jobba på gröna lund och tror det skulle passa mig perfekt då jag senare vill utbilda mig till förskolelärare. Jag har just nu inget arbete i och med att jag precis flyttat tillbaka och kan börja jobba omgående.

  Jag är också väldigt glad, energifull och social som person vilket jag tror kommer gynna mig om jag skulle få chansen att jobba hos er. Ser fram emot att få höra från er!

 6. Hej!
  Mitt namn är Anna och jag behöver sommarjobb! Jag är en trevlig och social person. Jag är 17 år gammal och studerar på gymnasiet ,kan prata svenska,engelska,ryska.
  Anledningen till att jag vill jobba på gröna lund är för att jag behöver pengar och skulle ville gärna utveckla min svenska!
  MVH Anna

 7. Hej!

  Mitt namn är Samar! Jag är en tjej som är 16 år gammal och kan svenska, engelska och arabiska flytande, kan även smått franska. Har haft jobb innan som till exempel Hurry curry och Ica. Eftersom att min syster förut jobbade i grönan hela sommarn så ville jag också testa det.

  Det skulle vara hur kul som helst att jobba i grönan och träffa nya ansikten varje dag. Enda sen jag var 3 år så har jag alltid längtat till sommaren då man åkte till gröna lund och fick åka med på alla attraktioner. Skulle även vara kul att mitt första sommarjobb var grönan och första gången man får in sina egna pengar! Skulle även kunna jobba vartsomhelst i gröna lund :)

  Med vänliga hälsningar Samar Tlili

 8. Skulle helst jobba i spökhuset då min favorit genre i filmer är skräck, Har alltid drömt om att jobba i skräckisar! :)

  /Samar Tlili

 9. Hej jag skulle vilja sommarjobba i Gröna lund, jag önskar inte något speciellt på vart i Gröna lund jag ska jobba , så länge jag får ett jobb där så blir jag glad , som person är jag fett social kan snacka ,skoja med folk så, Jag är 17 år MHV/ELIAZZ

 10. Hej, jag heter liesse och är 17 år. Jag kan svenska, franska och engelska. Jag är en trevlig och glad person som gillar att lyssnar på människor. Jag skulle vilja sommarjobba i gröna lund för att få möjlighet att få nya kunskaper och träffa människor från olika stad. Jag är effektiv och skulle vara väldigt glad om jag fick ett sommarjobb hos er.

 11. Hej!

  Jag heter Anam och är 18år gammal. Jag pratar svenska, engelska samt urdu. Jag är en väldigt trevlig och glad person.Går andra året på ISSR vilket är ett engelsk internationell gymnasium i Skanstull. Jag är en positiv och framåtriktad tjej, som gillar utmaningar samt är väldigt snabblärd. Jag är uppväxt i en mångkulturell familj, vilket gör att jag är van vid att anpassa mig till nya miljöer. Möten med nya människor är stimulerande. Jag har haft erfarenheter med att jobba och hantera kunder i Siba samt i mitt sommarjobb.

 12. Hej
  Jag heter Pshdar. Om ett år fyller jag 25 då antar jag att jag är 24 år gammal i nutiden.
  Jag skulle jätte gärna välja jobba hos er i sommar eftersom jag är ledig nu.
  Jag skulle kunna jobba med vad som helst.
  Hör gärna av er och ni kan nå mig via mobil nummer nedan
  0760253195

 13. hej jag är 13 år gammal och skulle vilja prova sommarjobba oss er om det är okej, Med vänlig hälsning Hugo

  1. Du kan prova att söka jobb som reklamutdelare, minimiåldern är 13 år och de söker alltid nya anställda :)

 14. Hej.
  Jag heter Sebastian och är 18 år och jag undrar om det finns möjlighet att sommarjobba hos er.
  Tacksam för svar.
  Mvh
  Sebastian

 15. Hej.
  Skulle gärna vilja arbeta hos er på Gröna Lund nu i sommar. Jag är 16år och arbetade inom kommunen förra sommaren. Fanns dock inget arbete hos dem denna sommar. Är en glad och lättsam person. Har lätt för att lära mig nya saker.
  Med vänliga hälsningar
  Christoffer

 16. Hej jag heter filippa (dom flesta säger Ippa) och jag fyllde 13 år nu i maj, jag pratar svenska, ganska bra engelska och lite finska, jag skulle väldigt gärna vilja sommarjobba hos er, jag har ju i och med att jag bara är 13 ingen tidigare erfarenhet men jag är väldigt lätt lärd och mogen för min ålder, jag har inga problem med stora folkmassor jag rentav älskar att träffa nya personer, det viktigaste för mig är inte pengarna utan erfarenheten och att få hjälpa till.

 17. Hej
  Mitt namn är Felicia och är 17 år och söker sommarjobb.Jag undrar om det fortfarande finns någon chans till att få sommarjobb. Jag är väldigt motiverad att jobba och har erfarenheter innan av att jobba. Är väldigt seriös och tar ansvar i mina uppgifter när det gäller jobb.
  Hör gärna av er !

  Mvh Felicia

  1. Hej
   Mitt namn är Felicia och är 17 år och söker sommarjobb.Jag undrar om det fortfarande finns någon chans till att få sommarjobb. Jag är väldigt motiverad att jobba och har erfarenheter innan av att jobba. Är väldigt seriös och tar ansvar i mina uppgifter när det gäller jobb. Då jag precis kommit hem från ett år i Peru så är jag van vid att ta ett eget ansvar och mogna val. Annars är jag en optimistisk person som är utåtriktad och duktig på att samarbeta med andra. Jag är uppvuxen i en stor familj vilket jag ser som något positivt när det gäller mitt tålamod och samarbetsvilja. Så kul om ni hörde av er.
   Mvh Felicia !
   (sista kommentaren vad min men allt kom inte med )

 18. Hej
  Jag heter ikram och 23 år
  Jag skulle vilja gärn jobbb hos er i sommarjobb

  jag har varita gröna lund men inte jobb

  Så jag interested jobb på de stor chocolate

 19. Hej! Jag heter Nanna och är 18 år. Jag skulle väldigt gärna vilja hjälpa etapp gröna Lund att göra sommaren magisk för alla era besökare. Jag har tidigare jobbat som telefonförsäljare samt lite i butik.
  Jag talar flytande svenska och engelska och då jag bott utomlands i tre år så har jag stor erfarenhet utav att klara mig själv men även att samarbeta med andra människor. Jag älskar att träffa nya människor och jag är ständigt glad!
  Ser fram emot ett positivt svar från er och hoppad att det fortfarande finns möjlighet att jobba hos er.
  MVH Nanna Kings

 20. Hej! Jag är 15 år och fyller 16 år i juni och bor i Stockholm.Inför nästa sommar söker jag redan nu sommarjobb. På min fritid gillar jag att umgås med mina vänner och spela ishockey. Jag talar bra engelska.
  Jag är pigg o glad och gillar nya utmaningar. Jag är van att ta eget ansvar och har lätt för att få kontakt med nya människor.
  Hoppas att snart få höra från er så jag vet hur jag ska kunna gå vidare med en riktig ansökan.
  Mvh
  Oliver

 21. Hejsan! Jag är en glad och social tjej på 18 år som söker ett sommarjobb 2015. Jag bor i Stockholm och talar flytande svenska, engelska samt franska. Jag har jobbat med service förut och tycker att det är fantastiskt roligt att ständigt träffa nya människor och är därför väldigt intresserad att söka jobb hos er.

  Med vänliga hälsningar / Elin.

 22. Jag heter Saba och jag är 18 år. Jag bor på Sveavägen. Jag kommer från Eritrea och jag talar tigrinska,svenska,amhariska,engelska samt liten arabiska. Jag vill jobba hos er under sommaren 2015.Jag är en glad tjej som vill prova på nya och roliga saker.Jag älskar grön Lund.

 23. Hej jag heter Jason och jag är 17 år. Jag bor vid Hallonbergen. jag kommer från Filipinerna och talar svenska,engelska, spanska och filipinska. Jag vill gärna jobba hos er eftersom jag är en glädjespridare person som gillar att ha kul bland folk. Jag som person gillar att pröva olika saker under sommaren och de därför vill jag ha sommarjobb i grönalund.

  Mvh Jason millado

 24. Hej jag heter Moa och är 16 år.
  Jag är en person som gillar att organisera. Mina vänner och min familj beskriver mig som snabbtänkt, serviceinriktad och lösningsfokuserad. Jag tycker att det är viktigt att passa tider och att göra sitt bästa. Jag stresstålig och har lätt för att samarbeta med olika människor.

 25. Hej! Jag heter Ida och önskar söka sommarjobb hos er 2015. Jag beskrivs av andra som positiv, samarbetsvillig och ambitiös. Jag hanterar även stressiga situationer bra. Jag gillar att träffa nya människor och beskrivs som väldigt social.

 26. Hej,

  Jag heter Elisabeth Normark. Jag är 16 år och går första året på gymnasiet. På skolan är vi en grupp på cirka 15 studenter som fått chansen att arbeta som volontärer med Operation Wallacea.
  Operation Wallacea är ett nätverk med akademiker som stödjer miljömedvetande och miljöskyddsinsatser genom forskningsprojekt i olika delar av världen som t.ex. Sydafrika, Indonesien och Kuba. Sydafrikaprojektet inriktar sig på konserveringen av savannens naturliv och havets marina liv. Expeditionerna är genomförda med specifika målsättningar vilka sträcker sig från att identifiera områden med behov av skydd till bedömning av olika insatsers effekt. Mer detaljer kan Ni hitta på deras webbsida http://www.opwall.com.
  Målet med vår resa är att dokumentera en viktig del av savannen i Kruger Nationalpark, och marinekologin i Sodwana Bay i Sydafrika genom att samla data om olika arter på savannen och i havet.

  Jag anser att vi alla har ett ansvar att bevara jorden för framtida generationer. Denna resa skulle vara ett av mina sätt att bidra. Som frivillig får man ingen lön, utan snarare tvärtom. Ett av de största hindren att åka är finansieringen av denna expedition då jag själv behöver stå för kostnaderna för resa, boende och mat och annat.

  Jag skriver till er i hopp om att kunna få ett timjobb för att på så sätt kunna finansiera min resa till Sydafrika och det arbeta som vi ska genomföra. Jag är ordningsam och ansvarstagande och beredd att arbeta obekväma tider. Eftersom jag studerar i veckorna skulle det dock passa bäst att arbeta på helgerna, eller under sommarlovet. Jag gillar att möta nya människor, jag pratar engelska, svenska, ryska och lite franska.
  Mvh Elisabeth

 27. Hejsan!

  Jag heter Emilie och är arton år. Jag går den samhällsvetenskapliga linjen med inriktning beteendevetenskap på gymnasiet år två och jag är kreativ, snabblärd, och tycker mycket om att möta människor i alla åldrar.
  Jag har tidigare volontärarbetat inom service, på restauranger och fik. Har också arbetat på både en teknik- och ekonomiavdelning i somras.

  Jag fick höra av en vän som jobbat hos er om dennes positiva upplevelse och jag har länge varit intresserad av att söka, nu tar jag chansen. Jag skulle göra mitt yttersta för att göra ett gott jobb och försäkra mig om att de jag möter skulle få en trevlig vistelse samt vara nöjda med mitt bidrag till deras upplevelse i parken. Ger gladeligen referenser eller mer information om mig vid intresse!

  Med vänliga hälsningar, Emilie

 28. Hej
  Mitt namn är Herman Lönnqvist. Jag är 16 år och går första året på gymnasiet inriktning natur. Jag är ambitiös social och väldigt idrottsintresserad. Jag älskar tivolin och har varit på nöjesfält över hela världen. Det jag älskar med tivolin är adrenalinrushen och den fria känslan när man åker något läskigt.

  Jag har även andra kvalitéer som ledare och är bra på att ordna eftersom att jag har varit fotbollsledare två somrar. Dessutom så har jag gått på en militärutbildning i skärgården som anordnades av Sjövärnskåren där jag lärde mig mycket om disciplin och samarbete. Jag är även språkkunnig och talar bra engelska och lite spanska. Det skulle vara superkul att jobba på Grönan, några veckor under sommarlovet 2015

  MVH Herman

 29. Hej, jag söker sommarjobb hos er som säljare. Anledningen varför jag ville jobba hos er var för att jag så många gånger gått förbi era säljare nedanför där jag bor och tänkt att det skulle jag vilja göra. Det som drar är väl att få jobba för en god orsak. Samt är jag intresserad utav att utveckla min förmåga som säljare då det känns som någonting jag skulle vilja hålla på med i framtiden.
  Anledningen för att ni ska anställa mig är för att jag är en smart, rolig kille som älskar att prata med nya människor. Mina erfarenheter i livet har gjort mig exceptionell för den här platsen då jag för en början har jobbat inom flyttbranschen ganska länge och det har gjort mig kvicktänkt och problemlösnings orienterad. Samtidigt har jag fått betyget A i kursen Ungt Företagande där jag var bästa säljare i mitt företag på 6 personer. Om jag skulle behöva säga någonting som är dåligt med mig är att jag kan inte vara lugn, jag behöver alltid någonting att göra och att bara sitta still hela dagen och vänta är ett mardrömsjobb enligt mig. Därför tycker jag den här platsen passar mig perfekt då det krävs ett eget go och man har alltid någonting att göra.

  Jag bor på Wollmar Yxkullsgatan som är väldigt centralt så jag tar mig enkelt till alla ställen ni skickar mig. Jag hoppas jag här från er, betyg och referenser skickas på begäran

  Med Vänliga Hälsningar
  Tristan Uhno

 30. Hej !
  Jag heter Ali Safdari är 19 år gammal. och önskar sommarjobb hos er 2015. Jag är positiv och tycker om att träffa nya människor och beskrivs av mina kompisar som väldigt social. Har haft sommarjobb i Upplands-Bro kommun och har lätt för att lära mig nya saker.
  Jag undrar om det fortfarande finns någon chans till att få sommarjobb. Bor i Årstaberg nu och har nära till Gröna Lund.Jag ser fram emot och känner mig mycket motiverad inför ett sommarjobb hos er.
  Mvh Ali

 31. Hej jag är en tjej på 16 år fyller 17 i sommar, skulle tycka att det var roligt om jag kunde få ett sommarjobb hos er på gröna lund. Hoppas att vi hörs sen mvh ellinor åhlin

 32. Hej! Jag heter David och 18 år. Jag beskriver mig själv som en arbetsvillig och samarbetsvillig person. Mina kompisar beskriver mig som hjälpsam och intresserad. Jag går på elprogrammet i Tyresö gymnasium. Jag skulle gärna vilja arbeta hos er under sommarlovet. Mvh David

 33. Hej jag heter Amy, är snart 17 år gammal och söker sommarjobb! Jag personligen älskar Gröna Lund så hur kul hade det inte varit att jobba där? Jag har utmärkta kunskaper med barn, har jobbat i stånd och har jobbat i spel bås förut och har även flytande engelska i bagaget! Jag bor i centrala Stockholm och är väldigt intresserad. Kan tänka mig jobba som allt!

 34. Hej, mitt namn är Linn Karjalainen, är 18 år (19 i april) och letar just nu efter sommarjobb! Är en social, utåtriktad och engagerad person som jag tror skulle passa hos er!

 35. Hej!
  jag heter Jamshid och 20 år. jag går på YTC gymnasiet och inriktning VVS. jag är social och intresserad av resa, träffa folk och sport. Jag hoppas att sommarjobba hos er. jag har jobbat på Restaurang, Golfbana och äldreboendet.
  Mitt personomer är 19950103
  Mitt Nr är 0735289116

 36. Hej, skulle gärna vilja sommarjobba hos er på grönan. Tycker att arbetet verkar roligt och spännande. Har inte något speciellt önskemål att jobba med. Är alltid glad och social och försöker alltid vara så trevlig mot människor som möjligt! Är 16 år och skulle gärna vilja jobba hos er!

 37. Hej! Mitt namn är andrea är en social och trevlig tjej på sjutton år. Jag går första året i gymnasiet linje sambeteende. Jag är mycket social och glad. Förutom svenska pratar jag spanska och engelska. Jag har sommarjobbat för kommunen och jag har praot i dagis också. Jag skulle vill sommarjobba hos er för har många vänner som har gjort det och dem tycker att det var jätte spännande och en jätte fin upplevelse och erfarenhet. Mvh Andrea

 38. Hej! Jag heter Martin och söker ett sommarjobb för nu i sommar. Jag är 18 år och har tidigare jobbat i café. Jag tycker om att träffa folk och att vara social, och vill alltid göra ett bra jobb! Det som lockar med att jobba på Gröna Lund är miljön och stämningen, det känns roligt och spännande att vara på en plats med så mycket människor! Jag behärskar också engelska mycket bra. Skulle vara jättekul att få jobba hos er. Med vänlig hälsning Martin Witalis

 39. Hej! Jag är 20 år gammal och söker till sommarjobb på Gröna lund för att jag alltid har tyckt att det verkar så kul att få jobba där. Jag älskar tivolin och tror att det här jobbet skulle passa mig bra. Jag är väldigt organiserad, lättlärd, anpassar mig snabbt, och tar jobbet seriöst. Jag är trevlig och gillar att ha mycket folk omkring mig. Har tidigare jobberfarenheter från trädgårdsskötsel och att jobba mycket fysiskt med kroppen. Jag skulle bli glad över vilket område inom jobbet som helst :)

  Mvh/ Mikaela

 40. Hej jag heter Mohamed och 18 år.
  Jag söker sommar jobb på Gröna Lund för att jag har drömt om att få sommarjobba där och jag hoppas att jag får det här jobbet det skulle passa bra.

 41. Hej!
  Jag är en 18-årig tjej som söker jobb på ett av världens roligaste ställen. Jag är en väldigt glad och social person som har lätt för att prata med alla, jag har även jobbat i butik tidigare och har erfarenheten av service. När jag jobbar tar jag mina arbetsuppgifter väldigt seriöst och därför lär jag mig väldigt snabbt. Det skulle vara otroligt roligt att få jobba på Gröna Lund då man får möta och arbeta med olika typer av människor. En sak som jag tycker är viktigt på en arbetsplats är att ingen ska behöva bli utanför och tidigare har jag gått en ledarutbildning som först och främst handlar om antimobbning och hur man ska bemöta olika människor. En annan sak som är viktigt för mig när jag jobbar är att jag ska bemöta människor så som jag själv vill bli bemött, just för att gästerna ska få ut så mycket som möjligt av sin vistelse. Jag vill att gästerna ska komma in på nöjesparken med ett leende och gå därifrån med ett ännu större leende, då vet man att man har lyckats med sitt arbete!

  MVH Mathilda

 42. Hej! Jag är en glad tjej på 17 år, fyller 18 i sommar. Jag skulle vilja sommarjobba hos er på gröna lund 2015 för att jag alltid tyckt att det verkar roligt! Jag gillar människor och kan arbeta bra med alla olika personer. Jag är trevlig, snabb på att lära mig och tycker det även är kul att få lära mig nya saker. Jag talar svenska, engelska samt lite italienska. Öppen för att jobba vart som helst på Gröna lund.

  Med vänliga hälsningar Mikaela

 43. Hej!

  Jag är en 20-årig kille som är väldigt utåtriktad, trevlig och har lätt för att prata med alla sorters människor. Jag är väldigt idrottsintresserad och har spelat fotboll och innebandy i nästan hela mitt liv. Därför är jag bra på att samarbeta med olika sorters människor samtidigt som jag tycker det är väldigt roligt att jobba i grupp.
  Jag älskar nöjesfält och därför tror jag att ett jobb på Gröna Lund skulle passa mig alldeles utmärkt. Jag är väldigt ambitiös och tar därför alla mina arbetsuppgifter på största allvar och utför de alltid till 100 %.
  Jag tycker det är väldigt roligt att lära mig nya saker och jag är också lättlärd när det kommer till det mesta. Mitt mål med att få jobba hos er är att få bättre färdigheter inom service samt att det är en bra arbetserfarenhet.

  Med vänliga hälsningar
  Adam Lundström

 44. hej jag är en tjej på 15 år och skulle vilja ha ett sommarjobb, jag är glad och är bra med människor, jag blir sällan arg, jag älskar nöjes parker och därför skulle vilja jobba Gröna lund,

  jag har väldigt få intressen men gillar att sjunga, rita, laga mat
  jag är väldigt social och trevlig, lär mig fort och jobbar bra.
  jag skulle vilja jobba hos er för att få mer erfarenheter i livet,

  jag kommer från Norrbotten och tar jobbet väldigt seriöst, jag är uppväxt med att ha en positivt inställning till jobb. skulle vara bra om det fanns ett billigt boende i närheten också, tack i förhand

  Med Vänliga Hälsningar : Nathalie ainasoja

 45. Hej, jag heter Mushreq och jag skulle gärna vilja jobba hos er. Jag är 17 år gammal. Tycker om att träffa nya folk. Jag är social, aktiv och jag pratar flytande svenska och arabiska.

 46. hejsan!

  Jag heter Alina, är född år 1995. Är en glad tjej från landet i stockholm, om ni letar efter en energi stark, pratglad, utåtriktad, öppen och varm anställd så har ni hittat rätt.
  Vet vad som bör finnas hos en anställd för att framföra en god service och ge det besta till besökarn, med tanke på att jag själv går på grönalund minst 2gånger i veckan på sommaren är jag också väl medveten om hur jag kan göra ett så bra jobb som möjligt!

  Att få jobb hos er skulle betyda väldigt mycket då jag tar studenten den 5 juni.

  Mina intressen är väl inget speciellt och har inga riktigt specifika sådana heller, hittar alltid nya eller kommer på mig själv med att ha intresse och nyfiken het på alla möjliga saker.

  Mvh

 47. Hej,

  Mitt namn är Olivia och jag är 13 år. Jag skulle tycka att det var superkul att jobba på Gröna Lund sommaren 2015. Är detta möjligt med hänsyn till min ålder?

  Tack
  Olivia

  1. Hejsan!
   Vi är två 15 åriga tjejer som gärna skulle vilja sommarjobba hos er. Vi är vänliga och vi har lätt att prata med folk. Vi har sommarjobbat förut och vi är väldigt snabblärda och tar jobbet seriöst och gör vårt bästa.
   Ida intressen är att sjunga och hålla på med musik och Wiktoria gillar att social och pratar mycket.
   Vi är glada, positiva och skrattar mycket.
   Vi hoppas verkligen på att få det här sommarjobbet för att det värkar väldigt roligt.
   Mvh Ida och Wiktoria

 48. Hej!
  Jag heter Alice jag fyller 16 år den i april. Jag är en positiv och glad tjej som mest av allt skulle vilja jobba den här sommaren innan jag börjar samhällsprogrammet på gymnasiet i höst. På fritiden pluggar jag, tränar och är med kompisar.

  Jag har lätt att lära mig nya saker och tycker det är roligt.Mina erfarenheter av jobb är från när jag praoade på ICA MAXI i Stinsen, Jag har även fått extrajobb som barnvakt ibland nyligen och jag har provjobbat på ett café i stan. Jag jobbar gärna vilken som helst av de tre perioderna.

  Hälsningar
  Alice

  1. Hej!
   Jag heter Gantomor söker sommar jobb Förlåt jag visste inte att man ska söka på 4 april !!
   Jag är 16 år gammal glad kille gillar spela basket och pluggar ganska mycket därför visste inte man ska söka 4 april vill ha sommar jobb innan jag börjar tekniskprogrammet på gymnasium. Jag aldrig jobbat för ut vilja jobba nu

   Häsning Gantomor

 49. Jag heter Caroline och är 16 år. Jag kan prata engelska, svenska och lite spanska. Jag skulle vilja sommarjobba hos er och tror att jag skulle vata lämpad för jobbet då jag är van vid många bollar i luften och älskar attraktioner:)

 50. Hej
  Jag är en sprallig glad tjej på snart 16 sommrar som alltid sprider glädje. Jag förstaspråk är svenska, men jag talar även flytande engelska med tanke på att jag har gått i en engelsktalande skola i fem år.
  Som person är jag väldigt jordnära och social. Jag har erfarenhet av att arbeta med andra människor från några få extra jobb jag haft. Jag är effektiv och lättlärd, jag tycker även om att prova på nya saker.
  Den största anledningen till att jag söker jobb hos er på Gröna Lund är för att jag alltid gillar omgivningen, d.v.s. miljön och människorna där som alltid har ett leende på läpparna, för vem har inte det när man är på grönan?;)

  Mvh
  Selin

 51. Hej
  Jag är en 13 årig tjej som skulle vilja jobba hos er. Jag gillar att ha rolig och jag är jattebra med människor . Jag går i franska skolan så jag pratar Franska , Svenska och lite engelska.
  Med vänliga hälsningar Awa

 52. Hej!
  Jag är en 16 årig kille som har varit på Grönan minst en gång per år de senaste åren. Jag skulle vilja jobba hos en för att jag ser det som en bra erfarenhet och även något kul. Jag bor 1,5 mil norr om Uppsala och kan jobba under hela sommaren som jag självklart vill eftersom jag vill ha någonting för mig varje dag. Mvh Christian

 53. Hej!
  Jag heter Ebba och är 19 år och bor i centrala Stockholm. Jag är en väldigt utåtriktad person som älskar nya spännande saker som att resa och att träffa nya människor med olika kulturer,språk och bakgrunder. Mitt första språk är svenska men studerat franska i 13 år och jag hade möjligheten av att bo i London gav mig stor erfarenhet av engelska.

  Har även tidigare erfarenheter av att t.ex jobba i butik och på restaurang vilket gjorde att jag lärt mig hut man bemöter kunder i alla olika omgivningar!

  Ebba

 54. Hejsan , Jag heter Ehsan och jag är 18 år fyller 19 i sommaren . jag skulle jätte gärna vilja jobba hos er i sommar för att kunna lära mig något nytt och bra och vill verkligen prova på nya saker och är besatt av gröna Lund kan man säga därför är det en av mina största dröm så att kan få jobba hos er i/gröna Lund , som person är jag glad,positiv kille och har ofta bra humor , älskar att sprida kärlek och respekt till vem Som helst i världen . Är jätte nära gröna Lund och Jag bor i Stockholm ( Fridhemsplan ) också.

  Mvh
  Ehsan Leon Mahmodi .

 55. Hej! Jag heter Finan och 18 år. Jag beskriver mig själv som en arbetsvillig och samarbetsvillig person. Mina kompisar beskriver mig som hjälpsam och intresserad. Jag skulle gärna vilja arbeta hos er under sommarlovet. Mvh Finan

 56. Hej jag heter najma jag är 19 årig tjej och jag är intresserad att få jobba hos er under sommaren. Som person är jag vänlig, lyhörd, punktlig ,flexibel. Andra personer beskriver som en lugn och omtänksam person. Jag har sökt detta jobb för att jg gillar träffa nya människor och det verkar vara jätte spännande att få jobba hos er. Om ni vill har en anbitiös med arbetare bör ni höra av er till mig .Tack
  Mvh ; najma

 57. Hej jag heter habtom .jag är 23 årig pojke och jag är intresserad att få jobb hos er under sommaren som person jag år välning.jag har sökt jobb för att jag gillar träffa nya männikor och det verkar vara jätte spänande att få jobb hos er .omni vill harmed arbetar .ni hora av er till mig .Tack…..Mvc habtom

 58. Hej jag heter Mohamed och är 16år. Jag undra om jag kunde börja sommarjobba här i grönalund och jag ville testa på det, och jag gillar att driva med barn och sociala människor och är jättetack Sam om jag fick de.

 59. Hej jag heter Leif Apcho Paredes och är 21 år och jag är intresserad jobba hos er under sommaren. Jag tycker att det är roligt att vara i gröna lund för att det är som man kan ha kul med vänner och familjerna.
  Jag är hjälpsam, aktiv och social med folk tycker om att träffa folk känna mer bekväm av det.
  Fritiden brukar jag mest av allt gå ut och springer eller vara i gymmet. Jag tycker om vara i form.

  Leif Apcho Paredes
  143 31 Vårby
  Mvh

 60. Hej jag heter Rebecca Svensson och är 16 år, fyller 17 i höst. Jag är en glad, driftig och social tjej som söker sommar och helg jobb! Jag brinner för att jobba med människor och sprida glädje runtomkring mig, därför tror jag att ett jobb hos Gröna Lund skulle passa mig bra! :)

  Tacksam för svar!

 61. Hej!
  Jag heter Sharzad och är 16 år. Jag har ett väldigt stort intresse för att jobba och arbeta hos er. Jag är väldigt intresserad av att jobba hos er då jag tror att det leder till bättre miljö och trivseln, och även gynnar min egna sociala sida.

  Med vänlig hälsningar / Sharzad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>