En dag på Gröna Lund

1

När jag och min kompis Clara kom in på Gröna Lund så blev vi bemötta av trevlig, rolig och positiv personal. Man kunde känna lukten av popcorn och sockervadd och då kände vi att sommaren är nära! Vi åkte så mycket som möjligt under de timmarna vi var där och vi började med klassikerna som Nyckelpigan, Pettson & Findus huset och Lilla Parishjulet som jag åkt sedan jag var 2 år, spelar ingen roll hur gammal jag blir.

Mot kvällen när det började bli mörkt så tände de upp med superfina lampor vilket var jättemysigt! Jag och Clara hade en superrolig kväll och har lovat varandra att vi helt klart ska dit igen! Det här är inte sista gången vi kommer gå till Grönan i år.
Det var fräscht, roligt och spred en glad känsla. Jag, min kompis och resten av besökarna hade jätteroligt på genrepet och det var helt klart en kväll jag kommer minnas.

2 3 4

 

//Johanna Witt, nöjd Genrepsbesökare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>