En reaktion på “Finputs och Genrep inför premiären!”

  1. 53 konserter, men bara 30 åkattraktioner. Fler attraktioner skulle nog inte skada. Liseberg har satsat stort för i år och Helix är redan populär. Att säga att Helix är populär är nog en underdrift…. När gör ni en topprankad berg och dalbana som vi här i Stockholm kan åka i utan att behöva köpa en SJ-biljett?

    Parkeringen vid Allmänna gränd är en bra plats, annars finns det säkert en annan minst lika bra och större plats. Det stora problemet för er är dock tiden. Liseberg började redan 2010 med att planera inför Helix. Alltså det har minst tre eller kanske fyra år från nu innan vi har något som går att åka i.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>