Inför Childhood-dagen på Gröna Lund!

childhoodwebb

Söndagen den 25 maj är det återigen Childhood-dagen på Gröna Lund. I år kommer inga mindre Oscar Zia, Alcazar, Molly Sandén, Martin Stenmarck och Mojje att stå för underhållningen på Stora Scen kl 16.00.

Gröna Lund öppnar klockan 12.00 och fram till kl 16.00 går alla intäkter från entréavgifter oavkortat till Childhood. Kl 16.00 börjar konserten på Stora Scen under närvaro av Childhoods grundare H.M. Drottning Silvia.

Childhoods arbete utgår från FN:s konvention om barnets rättigheter och är religiöst och politiskt oberoende. Målet är att inget barn ska hamna i våldsamma och riskfyllda miljöer utan att alla ska få en trygg och kärleksfull barndom.

Se intervjun med Anna Hårleman De Geer, generalsekreterare World Childhood Foundation.

Läs mer om World Childhood Foundation här

Läs mer om Childhood-dagen här

En reaktion på “Inför Childhood-dagen på Gröna Lund!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>