Tänka och utvärdera

Hej alla tivolikompisar! Jag heter Angelica och är enhetsansvarig i butikerna på Lilla Området, jag kommer skriva om lite allt möjligt men mycket kommer vara om hur det faktiskt är att jobba på Gröna Lund!

Starten på den här säsongen har vart lite som att åka Twister, det går upp, lite ner och det går snabbt! Regn och solsken har avlöst varandra men när man stannar och tänker till så känner man sig glad och pirrig och undrar vad som kommer härnäst!

Jag tycker ändå att allt har gått bra hittills! Mina medarbetare i mina enheter har lärt sig otroligt snabbt kring rutinerna i det dagliga arbetet och jag kan inte känna mig annat än både nöjd och stolt! Sen att vi faktiskt också har fantastiskt roligt tillsammans gör inte saken sämre.

Något som jag ofta klurar på är hur arbetet i enheterna ska förbättras, det ska både bli enklare och snabbare för oss som arbetar samtidigt som det ska ge er gäster en härlig upplevelse! Man lär sig något varje dag och tänker utifrån olika gästmöten hur man kan agera antingen annorlunda eller likadant, hur godisnapparna ska hänga så alla kan se de osv.

Nu är jag ledig några dagar och ska andas in lite hästlukt och det är just då som min hjärna kan slappna av, tänka och utvärdera! Hinna smälta alla intryck! Jag längtar tills på söndag när jag ska jobba igen, jag får träffa mina fantastiska kollegor och jag kommer ha minst 1000 nya idéer som jag vill testa! Dessutom får jag ju träffa er!!

Tagga högsäsong och förhoppningsvis sol i stora lass! Hurra!

20140618-234953-85793657.jpg
Såhär kände jag efter att ha åkt Twister på vår kick-off i maj! tjoho!

En reaktion på “Tänka och utvärdera”

  1. Thank you Natalie – I will certainly take a look at “Quiet” it sounds like some interesting reading. I did wonder if being online provides some sort of empowerment to the participant. I also agree with you that there are differing opinions but our code and the very public nature of twitter means that we express this in very polite ways
    sammydress http://www.sammydress.cc

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>