Omväxling förnöjer

I söndags vart jag utlånad till attraktion – ingen mindre än Fritt Fall! Så från skiftbytet som sker vid 17 tiden fram till stängning stod jag och släppte in samt lastade till Fritt Fall Tilt och det var så himla kul!

Ibland är det kul att bli utlånad som jag blev i söndags, då det är intensivt som attan under högsäsong och dessutom när det har vart såhär varmt så kan man behöva lite ”nytändning” och det räcker alldeles lagom för mig att bara få göra något helt annat en stund på jobbet, så nu är jag taggad till tusen!

Jag har själv aldrig åkt Fritt Fall men efter att ha sett alla åka i söndags samt allas wow känsla när de kom ner så kanske det är dags att testa….

Vi får se vad som händer! ;)

IMG_0115.JPG

2 reaktion på “Omväxling förnöjer”

  1. På tal om attraktioner, finns det någon nyhet planerad inför 2015?

    Jag har åkt i Helix på Liseberg och tror att många skulle uppskatta om Gröna Lund kunde bygga något i samma klass här. Den är ganska stor och det är trångt på Djurgården. En rimlig väg borde vara att försöka få lov av Stockholms Stad att använda Gärdet för de större åkattraktionerna som inte kan få plats vid Gröna Lund.

    Den södra delen av Gärdet nära Tekniska museet skulle vara den absolut bästa platsen. Området har nästan enbart fördelar: inga boende som blir störda och inga träd som står i vägen samt nära till centrala Stockholm.

    Egentligen är det ganska märkligt att Sveriges huvudstad saknar en ordentlig nöjespark med lite tyngre åkattraktioner. Det är hit till Stockholm många internationella turister kommer och som sagt, det skulle vara uppskattat.

    1. Hej och tack för dina tips! Det är stor skillnad på Liseberg och vår park på Djurgården, och vi har inga planer på att flytta härifrån. Eftersom vi har vissa utrymmesbegränsningar så får vi istället vara kreativa, som när vi tog in Insane som är en vertikal berg- och dalbana, byggde Bläckfisken på en ponton eller byggde Twister ovanpå Blå Tåget. Vi jobbar vidare med detta och vill utveckla parken hela tiden, hoppas att du vill komma och besöka oss framöver!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>