3 reaktion på “Byggfilm 2 – House of Nightmares”

  1. Hur kommer huset att fungera? Är det en passiv attraktion där man går i ett antal rum och tittar på monster eller är den interaktiv där man kan påverka det som händer?

    Är huset det enda nya inför 2015 eller kommer det någon åkattraktion? Det är inte alla som uppskattar spökhus och inte heller alla som är villiga att betala 60 kr extra utöver de åkbiljetter man redan har. Nya åkattraktioner skadar inte och Gröna Lund skulle behöva förnya sig lite mer och då räcker det nog inte med ett nytt spökhus.

    1. Hej Ormen! Ja du kommer själv att gå igenom huset och kan inte påverka vad du utsätts för för läskigheter.

      Vi satsar för fullt på House of Nightmares nu, så det blir inga fler nyheter 2015. Vi är en nöjespark som ska ha någonting för alla, även för de som älskar att bli fullkomligt vettskrämda. För dem kommer det här bli en skräckupplevelse i världsklass. Och gillar man inte det har vi 29 andra attraktioner man kan välja istället. Vi får se vad vi gör för ny attraktion nästa gång. Välkommen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>