Sök sommarjobb nu!

Sommarjobba på Gröna Lund!

Snart är det premiär, den 25 april öppnar vi portarna till Gröna Lund för säsongen och just nu är vi i stort behov av fler sökande som kan jobba redan från att parken öppnar. Är du tillgänglig från 25 april så tveka inte, ansök direkt!

Sök sommarjobb nu! Är du en artist i världsklass som gillar att stå i rampljuset? Då kanske vi letar efter just dig! På Gröna Lund pågår en ständig föreställning där lyckliga stunder skapas för stora och små. Som anställd på Gröna Lund, en Grönalundare, blir du en av artisterna i den föreställningen, parken blir din scen och gästerna din förväntansfulla publik.

Läs mer om hur Johan, en av våra servicechefer, tänker kring service och gästmötet>>

För de flesta av våra tjänster har vi en åldersgräns på 18 år, med undantag för några få tjänster som du kan vara 16 år för att söka (information finns i respektive annons).

Våra lediga tjänster, samt mer information som du kan behöva, hittar du på magisksommar.se

30 reaktion på “Sommarjobba på Gröna Lund!”

 1. Hej! jag heter jennifer och är 18 år gamal. jag skulle kunna tänka mej att jobba på gröna lund.
  Maila om ni är intresserqade av mej kan ni få en bättre beskrivning av mej

 2. Hej! Jag tycker att det skulle vara jätte roligt att sommarjobba på Gröna Lund men jag har en liten fråga. Jag är 15 år och fyller 16 i augusti, är jag då för ung för att jobba där? Mvh Thelma

  1. Hej! Ja då får du återkomma när du har fyllt 16. Vi anställer några mellan 16-18 år men de allra flesta tjänster behöver man vara 18 år för.

 3. Hej! Kan man börja jobba så fort man slutat skolan eller ser ni att man börjar jobba från och med april redan?

  1. Hej! Det finns olika startdatum för olika tjänster, men vi behöver absolut mest folk som kan jobba ända från slutet av april!

  2. Hej, jag bor i frankrike, har dubbel nationalitet.Har teknisk utbildning. Finns det möjlighet att arbeta som speltekniker hos er Denna säsong?

 4. Jag heter Rand Yousef är 19 år gammal och bor i Södertälje. Jag skulle vilja jätte gärna jobba hos er sommar 2015 och prova något nytt. Jag är positiv, väldigt social och tycker om att träffa nya människor. Har haft sommarjobb i McDonalds och Hovsjö sommar och har lätt för att lära mig nya saker. Utöver svenska kan jag tala flytande arabiska och engelska. Jag ser fram emot att jobba hos er.

 5. Hittar inte sommarjobbs-fliken. Jag skulle helst vilja jobba som entrévärd eller biljettkontrollant. Det finns bara tivoli och andra jobb.

 6. Hej, om man inte gick vidare från gruppaudition, kan man då söka igen även samma år? Mvh/ en som veeeeekligen vill jobba hos er.

 7. Hej, om man inte gick vidare från gruppaudition, kan man då söka igen även samma år? Mvh/ en som veeeeekligen vill jobba hos er.

  Vore tacksam för svar!

 8. Hej jag heter Omar-Emanuel och är 14 år finns det något enkelt jobb hos er som skulle passa mig jag är ganska stor för min ålder jag är ungefär 175 hör av er för svar

 9. Hej jag heter Barbara och är intresserad för att sommar jobbar på Grönalund. Då skulle jag vilja veta hur ansökan går . Tack i förhand

 10. Jag heter Muhammed Aamir Mehmud 44 år gammal och bor i fittja Jag skulle vilja jätte gärna jobba hos er sommar 2015 jag jobbar i gröna lund och jag mycket glad Jag är positiv, väldigt social och tycker om att träffa nya människor.

  1. Hej!
   Jag heter Hisabu och är 18 år gammal. Jag skulle gärna att jobba hos er som person jag är glad positiv och väldigt social också jag är väldigt punktligt person, och gillar att jobb med människor.
   MVH!

 11. Hej!
  Jag heter Forozan Mozaffari och är 18 år gammal. Jag skulle gärna att jobba hos er, som person jag är glad, ordningsam och social person.

  MVH!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>